Konsten att planera affärsresor

Förmodligen har du vant dig vid att söka och boka dina resor på internet. Välj att boka flyg online, lägg till ett hotell på en hotell-tjänst och så var det färdigt.

När du ska resa som affärsresenär, finns det ofta så mycket mer som ska bokas än just flyg och hotell. Eftersom du ska arbeta är det ju viktigt att du kommer fram i tid även om något oförutsett händer.

Är ni flera är det viktigt att det är enkelt att boka för alla och därför mycket viktigt att du kan hitta allt på samma ställe. Använd dig av tjänster där du med en sökning hittar både flyg och boende som passar tidsmässigt. Självklart ska du kunna söka bland alla världens avgångar, de bästa hotellen, och slutligen de bästa aktiviteterna på resmålet.

Enkel flexibilitet är framtiden

Nyckelordet för planering av affärsresor är att det ska vara enkelt. Så enkelt att du kan fokusera på ditt arbete och det du ska göra – inte på att boka och hantera olika leverantörer.

Att du planerar är avgörande. Se sedan till att du bokar med flexibilitet så att du kan hantera såväl förseningar som sjukdom. Glöm inte aktiviteterna och slutligen, se till att alla som ska resa är väl införstådda med avgångar, boendearrangemangen och programmet.