Behovet av nya batterier både hem och till jobbet

Både hemma och på våra arbetsplatser finns ett stort behov av batterier av olika slag. Det är ofta svårt att hålla reda på vilka sorters batterier vi behöver. Det verkar dessutom vara ett vanligt förekommande fenomen att en fjärrkontroll plötsligt slutar fungera och lådan hemma med batterier är tom. Eller så hittar du alla andra varianter av batterier än just den du behöver.

Ligg steget före

En annan vanlig situation är exempelvis att vi står i affären och inte har någon aning om vilket sorts batteri vi ska köpa. Till slut köper du ett batteri som inte passar, vilket bara blir liggandes. Ett tips är därför att göra en förteckning över alla batterier du använder. För att få rätt sort kan du handla online och stressen är ett minne blott. På detta vis vet du exakt vad du behöver för batterier och slipper dessutom anstränga dig mer än nödvändigt. När klockan på jobbet sedan slutar fungera ligger du steget före och har exakt rätt sorts batteri i lådan.

De gamla batterierna förvarar du naturligtvis på ett säkert vis tills det är dags att slänga dem på återvinningen. Lycka till med batteribyten framöver!

Kategori: Okategoriserade