Snygga pikétröjor som profilreklam

Det finns många typer av profilreklam. Alla har de en uppgift och det är att sprida kunskap och kännedom om ett specifikt företag eller ett av deras varumärken. Vissa har flera uppgifter. Här kan det exempelvis vara att välja profilprodukter i form av personalkläder.

På så sätt kan du, via din personal, sprida kännedom om ditt företag och dess verksamhet. Det finns huvudsakligen två olika vägar att gå. Den ena är att skapa fritidskläder till personalen i hopp om att de bär dem flitigt. Den andra vägen är att skapa arbetskläder som de bär under tiden de arbetar.

Tröjor som reklam

Här kan du exempelvis ta snygga pikétröjor, som din personal bär i butiken. Ta en titt här, för att se några exempel. Givetvis kan en pikétröja också bäras på golfbanan under ledig tid. Här är det helt enkelt en fråga om hur bra du känner din personal.

För att profilreklam ska bli lönsam, måste du satsa på rätt saker och veta att de blir använda för vissa saker. Det säkraste alternativet är alltid att skapa arbetskläder. Är det sedan så att din personal jobbar utomhus, får du alltid bästa möjliga exponering och synlighet med ditt budskap.