Mäklarofferter online

Att jämföra mäklare är tidsödande, oavsett om du gör det privat eller online. Den fastighetsägare som står i färd med att sälja sin egendom går rätt snabbt vilse i djungeln av mäklare och förmedlingsbyråer. Man förutsätter naturligtvis kunnande och som ägare ser man till att de egna behoven tas om hand.

Snabb och trygg online-tjänst

Redan under 1700-talet framlades en Mäklar-Ordning gällande de personer som stod för försäljningen och införskaffandet av en fastighet. Endast de som avlagt mäklared fick således förmedla och hjälpa parterna i en fastighetsaffär. Än idag är det av stor vikt att alla mäklare sköter förmedlingsverksamheten enligt god sed. Mäklartjänster som MäklarOfferter.se garanterar att de mäklare som är anslutna till tjänsten är kvalitetssäkrade enligt fastighetsmäklarinspektionens krav.Kostnadsfria webbsidor söker fram de mäklare som fyller bostadsägares kriterier, oavsett vilken typ av fastighet det än gäller, och var än i landet den är belägen. Med hjälp av färdigställda frågeformulär som man enkelt och snabbt fyller i online beskrivs vilken typ av fastighet som är till salu. Den rikstäckande och kostnadsfria mäklartjänsten bidrar med upp till fem gratisofferter från olika mäklare, alla baserade på givna önskemål och kriterier. Förfrågningarna binder inte ägaren, han eller hon bestämmer själv huruvida man anlitar någon av de föreslagna mäklarna.

Också för medlare

Det är inte bara fastighetsägare som kan dra nytta av tjänsterna. Mäklare av olika slag som söker fler kunder och uppdrag kan genom samma tjänst ansluta sig som företagsmedlem.