Företagskläder

Olika typer av marknadsföringsprodukter blir allt vanligare. Numera går det i princip att trycka sin företagslogga eller budskap på vad som helst, från stora affischer till pennor och ballonger. En annan plats vilken man kan använda sig av för att marknadsföra sitt företag är kläder och hur man kan tänka kring just detta är något vi tänkte kika lite närmare på här nedan.T-shirt

Ett klassiskt plagg när det kommer till att på något sätt profilera sig som företag med hjälp av kläder är förstås t-shirten, som är väldigt tacksam att använda sig av i det sammanhanget eftersom den erbjuder så många möjligheter.Förutom att ha företagets namn och logga på t-shirten kan man förstås även vitsa till det med någon rolig slogan eller motsvarande.

Arbetskläder

Att ha företagsloggan på olika typer av arbetskläder är givetvis också något som är vanligt förekommande och även praktiskt eftersom man då direkt varifrån personalen kommer.

Lite lyx

Vill man lyxa till det lite kan man givetvis också låta företaget synas på snygga kvalitetsskjortor eller varför inte göra en snygg slips.